OdporúčameZaložiť web alebo e-shop
 
Správy a Novinky 2009/2010
 
Správy a Novinky
 
                                 Víťazné zbohom sezóne 2009/2010
Rozlúčkový zápas si Brunovčania naplno užili a po dueli si schuti zakričali víťazný pokrik.
Už od úvodného hvizdu mali naši herne i strelecky navrch. Hernú prevahu ako prvý pečatil gólom obranca Marek Slezák, pre ktorého to bol premiérový zásah a taktiež pekný darček k narodeninám. V 21.minúte sa po centri Denisa Pisaru hlavičkou presadil Damián Zverbík. Damián pridal i tretí zásah našich, v 34.minúte sa na strelu neulakomil Richard Moravanský a nesebecky prihral lepšie postavenému Damiánovi, ktorý s prehľadom skóroval.
Úvod druhého polčasu našim príliš nevyšiel, po nedôraze, nepresnostiach a nesústredenosti dovolili hosťom skórovať a upraviť na rozdiel dvoch gólov. Odporu hostí dal definitívne K.O. striedajúci Dušan Patrnčiak. Gólmanovi tienili viacerí hráči a na vyslanú strelu Patrnčiaka nemal nárok.
Sezóna sa teda skončila, kto preberie kormidlo zatiaľ nie je jasné. Je však takmer isté, že Jozef Močko na poste trénera končí. Uvidíme kto ďalší sa ujme našich chlapcov.
 
Rozhodoval: Valápka
Strelcovia: 14.minútaMarek Slezák
                     21.minútaDamián Zverbík
                     34.minútaDamián Zverbík
                     66.minútaDušan Patrnčiak
Karty: žiadne
Divákov:80
 
Zostava: M.Pisca, M. Slezák, M. Majerník, T. Mašán, L. Petrek, L. Cibulka, M. Bartovič (+) , D. Pisara, D. Majerník, R. Moravanský (++), D. Zverbík
Striedajúci: R. Pisara (+), D. Patrnčiak (++)
 
 

                                 Predposledný zápas
Predposledný zápas sezóny sa odohral výnimočne v sobotu, skalných fanúšikov viac ako futbal rozpálilo horúce počasie, ktoré sa podpísalo pod celkový herný prejav oboch celkov.
Nová Ves sa na domácej pôde ujala vedenia už 9.minúte. Po góle z kategórie lacných sa červenal gólman Marek Pisca, ktorý si smolne vrazil "padáčik" do vlastnej siete. Do polčasu Marek inkasoval ešte raz a to v 30.minúte.Naši premrhali množstvo šancí na kontaktný gól. Jednu z najnádejnejších mal Martin Kerák, po presnej prihrávke od Denisa Pisaru strieľal Ľavačkou len do bočnej siete. Od 63.minúty sme hrali len v desiatke, zranil sa Martin Kerák a na lavičke nebol k dispozícií žiadny hráč na prestriedanie. V 88.minúte Martin Majerník šikovne využil nepozornosť domáceho brankára. Spoza šestnástky ideálne vystrelil a nekompromisne napol sieť. Záverečnú snahu sa našim nepodarilo preťažiť na vyrovnávajúci gól, konečné gólové rezumé deväťdesiatich minútach 2:1 pre domáce mužstvo.
So sezónou sa chlapci rozlúčia v sobotu, na domácej pôde privítajú mužstvo ŠK Bezovec Stará Lehota. Príďte podporiť našich chlapcov (19.6. o 16:00)
 
Rozhodoval: Galko
Strelcovia: 88.minúta Martin Majerník
Karty: Marek Slezák
Divákov: 60
 
Zostava: M.Pisca, L. Petrek (+), M. Slezák, T. Mašán, R. Moravanský, D. Majerník (++), J. Sedlák, D. Pisara, L. Cibulka, D. Zverbík, M. Kerák
Striedajúci: M. Majerník (+), D. Patrnčiak (++)

                                 Zlé, zlé a ešte raz zlé
Zlé, zlé a ešte raz zlé, len tak sa dá opísať chabý výkon našich. Neprevalcoval nás súper, ale vlastná psychika. Ak by v bráne nestála obrovská opora v osobe Mareka Piscu, nezískali by sme ani bod. Po jednozápasovej pauze sa prezentoval skvelými zákrokmi a patril medzi našich najlepších hráčov.
Prvý polčas sa skončil bez gólov. Tréner z hry stiahol Denisa Pisaru a Daniela Majerníka a do poľa poslal Lukáša Cibulku a Maroša Kuzmu.
Len minútu po odpískaní začiatku druhého polčasu sme po chybe obrany inkasovali poprvýkrát. Našťastie o dve minúty sa skóre menilo a to zásluhou striedajúceho Lukáša Cibulku. Pri nenápadnej strele spoza šestnástky prekvapil brankára a uštedril mu gólové jasličky. V 59.minúte sa Nová Bošáca opäť ujala vedenia, po našej nedôraznej hre upravili na 2:1. V 61.minúte z hry odišiel Damián Zverbík, ktorého striedala čerstvá útočná sila v podobe Richarda Moravanského. Vyrovnať sme mohli v 70.minúte, Lukáš Cibulka opečiatkoval tyčku. Necelých pätnásť minút pred koncom zápasu sa o vyrovnanie postaral, po útočnom úniku, Richard Moravanský a upevnil si tak miesto nášho najlepšieho strelca.
So šťastím sme teda "utrpeli" remízu. Aj nasledujúci zápas hráme vonku, no výnimočne v sobotu. Čaká nás súper z kategórie silnejších a to momentálne druhý tím tabuľky Nová Ves nad Váhom B. Ak chlapci podajú výkon ako v nedeľu môžeme očakávať gólové hody, no bohužiaľ v našej sieti.
Dúfame, že do zostavy sa vrátia naše zranené opory Róbert Pisara a kapitán Martin Majerník.
 
Rozhodoval:
Strelcovia: 48.minútaLukáš Cibulka
                  76.minútaRichard Moravanský
Karty: žiadne
Divákov: 100
 
Zostava: M. Pisca, O. Horečný, M. Slezák, L. Petrek, T. Mašán, J. Sedlák, D. Pisara (+), M. Bartovič, D. Majerník (++), D. Zverbík (+++), M. Kerák
Striedajúci: L. Cibulka (+), M. Kuzma (++), R. Moravanský (+++), D. Patrnčiak
 

                                Prehra 0:4 s lídrom tabuľky
V zápase proti lídrovi súťaže sme neboli v pozícií favorita no chlapci doma nepúšťajú body len tak ľahko.
V 10.minúte sme mohli víťazné ambície Neporadze schladiť, no parádny nepriamy kop Mária Bartoviča vytlačil brankár hostí mimo priestoru troch žrdí. Hostia kontrovali o minútu neskôr, ich hlavička opečiatkovala žrď brány Dušana Patrnčiaka. Naši odpovedali strelou Daniela Majerníka, no i tá letela mimo. Vyrovnaný priebeh a bezgólový stav vydržal len 25.minút. Prvým gólom sa hostia dostali na koňa, rozumnou a rozvážnou hrou našich nepripúšťali do väčších šancí a dotiahli zápas do víťazného konca. V oboch polčasoch dali zhodne po dva góly, naši skórovať nedokázali a tak bol konečný stav po 90.minútach 0:4 pre tím z Neporadze.
 
Rozhodoval: Bača
Strelcovia: žiadny
Karty:Damián Zverbík
         Martin Kerák
         Lukáš Cibulka
Divákov: 100
 
Zostava: D. Patrnčiak, M. Slezák (+), M. Majerník, T. Mašán, O. Horečný, D. Majerník (+++), J. Sedlák, D. Pisara, M. Bartovič, M. Kerák (++), D. Zverbík
Striedajúci: R. Moravanský (++), M. Kuzma(+), L. Cibulka (+++)

 
 Modrová nám nadelila šesť kúskov
Prvý polčas na pôde Modrovej pripomínal zlý sen. Improvizovaná obrana, bez nášho kapitána Martina Majerníka, inkasovala už v 6.minúte. Domáci využili naše nepresnosti a nekoncentrovanosť a po polčase si vytvorili nádskok 4:0.
Druhý polčas začal tak ako ten prvý a to gólom v našej sieti. V 55.minúte nastala nútená zmena na brankárskom poste. Dušan Patrnčiak si nasadil rukavice namiesto Mareka Piscu, ktorý si zranil členok na nekvalitnom teréne v priestore pred bránou. Prvú obrovskú šancu na skórovanie z našej strany mal Damián Zverbík. V nájazde na bránu trafil presne do brankára, nepresadil sa ani z následnej hlavičky. Prvý gól našich dosiahol Denis Pisara a to celkom zaslúžene, pretože patril k našim najlepším a najaktívnejším hráčom. Pre Denisa to bol prvý gólový zápis v jarnej časti. Druhým a zároveň i posledným úspešným zakončovateľom Brunoviec bol Oliver Horečný, i pre neho to bol premiérový zásah v jarnej časti.
Gólový sumár zápasu zavŕšili domáci a spečatili svoje víťazstvo na 6:2.
Najbližším súperom našich, tento krát na domácej pôde, bude líder tabuľky Neporadza, ktorej máme čo vracať. V jesennej časti sme od hráčov Neporadze vyfasovali "kanára".
 
Rozhodoval:
Strelcovia: 65.minútaDenis Pisara
                  75.minútaOliver Horečný
Karty:Bartovič Mário
         Damián Zverbík
Divákov: 80
 
Zostava: Pisca Marek 1(+), Horečný Oliver 2, Bartovič Mário 3, Kuzma Maroš 4, Mašán Tomáš 5, Pisara Róbert 6, Pisara Denis 7, Sedlák Jaroslav 8, Majerník Daniel 9(++), Zverbík Damian 10, Moravanský Richard 11(+++)
Striedajúci: Cibulka Lukáš 12(++), Kerák Martin 13(+++), Slezák Marek 14, Patrnčiak Dušan 15(+)
 

 
                    Tretie víťazstvo v rade
Napriek upršanému a veternému počasiu podali Brunovčania výborný a hlavne kolektívny výkon a tak tri body zostali už tretí krát po sebe doma.
Útočnú snahu ako prvý pretavil do gólu Richard Moravanský v 21.minúte. Poisťovacím tečom usmernil do brány strelu Damiána Zverbíka. O desať minút mohol Richard Moravanský pridať i ďalší zásah, no po ocitnutí sa zoči-voči brankárovi ho brániaci hráč zozadu potiahol za dres. Na počudovanie hráčov i divákov nedostal za tento zákrok ani žltú kartu. krásnou strelou z voleja, ktorú musel brankár hostí vytlačiť na roh, sa prezentoval Lukáš Cibulka. Len minútu pred polčasovým hvizdom nám hostia uštedrili chladnú sprchu v podobe vyrovnávajúceho gólu.
Chlapci sa rýchlo otriasli a krátko po vybehnutí do druhého polčasu sa dostali do vedenia. V 53 minúte po bezchybnej učebnicovej prihrávke Denisa Pisaru rozvlnil sieť Damián Zverbík. Ďalší gól, a to vo veľkom štýle, prišiel od Martina Keráka po prihrávke od Damiána Zverbíka. Na jeho nechytateľnú strelu z hranice šestnástky nemal brankár nárok. Hostia korigovali celkový výsledok z pokutového kopu. Po faule hráča Martina Majerníka, nášho kapitána a stopéra v jednej osobe, rozhodca bez zaváhania ukázal na biely bod.
Posledných desať minút zápasu už gól neprinieslo a tak chlapci oslavovali už tretie po sebe idúce víťazstvo, tento krát nad Slovanom Horňany.
TJ Brunovce 3:2 Slovan Horňany
 
Rozhodoval:
Strelcovia: 21.minútaRichard Moravanský
                  53.minútaDamián Zverbík
                  66.minútaMartin Kerák
Karty: Maroš Kuzma
Divákov: 50
 
 
 

                             Chlapci priniesli tri body
Pozíciu favorita v súboji s Dolným Srnim sme potvrdili a domov sme cestovali s troma bodmi a dobrým pocitom.
Delegovaný rozhodca sa nedostavil a po dohode s vedením domáceho celku sa píšťalky ujal laik z radov našich fanúšikov Roman Cibulka, za čo mu samozrejme ďakujeme. Chceme tiež poďakovať všetkým fanúšikom, ktorí prišli v hojnom počte povzbudiť našich chlapcov. Ďakujeme.
Do brány Brunoviec sa po dlhšom čase vrátil Marek Pisca, do obrany minulý týždeň absentujúci Oliver Horečný. Priestor na celý zápas dostal Lukáš Petrek doteraz zohrievajúci striedačku, svojej šance sa chopil a podal bojovný výkon. Sieť v domácej bráne ako prvý napol už v 3.minúte náš najlepší strelec Richard Moravanský. V jeho gólových šľapajách mohli ísť aj Damian Zverbík a Daniel Majerník, no vo vyložených šanciach neuspeli. To čo sa nepodarilo im, podarilo sa nášmu kapitánovi Martinovi Majerníkovi. Najmä vďaka svojej priebojnosti sa dokázal v zmätku pred domácou bránou presadiť a v 42.minúte upraviť na polčasové skóre 2:0 v náš prospech.
Do druhého polčasu sme vstúpili najlepšie ako sa dalo a to samozrejme gólom. Peknú akciu predviedli v 49.minúte naši útočníci Richard Moravanský a Damián Zverbík. Práve druhý menovaný bol úspešným zakončovateľom. Blízko ku gólu bol v 81.minúte Denis Pisara. Spoza šestnásky vystrelil ideálne k tyči, bohužiaľ dobre chytajúci brankár domácich loptu vytlačil. Denis bol aj pri našom poslednom góle šesť minút pred záverečným hvizdom. Po jeho skvelej, presne načasovanej prihrávke rozvlnil sieť Lukáš Cibulka.
Podarí sa našim chlapcom oplatiť Horňanom prehru z ich trávnika? Uvidíme už túto nedeľu.
 
ŠK Dolné Srnie 0:4 TJ Brunovce
 
Rozhodoval: rozhodca sa nedostavil
Strelcovia:  3.minúta Richard Moravanský
                 42.minúta Martin Majerník
                 49.minúta Damian Zverbík
                 84.minúta Lukáš Cibulka
Karty: žiadne
Diváci: 90
 

 
                  Brunovce 4:2 Omšenie
Napriek mnohým absenciám, chorým hrajúcim hráčom a improvizovanej základnej zostave sme vydreli tri body.
Úvodný gól zápasu padol v 27.minúte. Po množstve vyložených šancí sa konečne presadil útočník Damián Zverbík, ktorý rozjasal početnú domácu kulisu. Po zbytočnej chybe v strede pola sme dostali nepríjemný gól do šatne.
Naši chlapci však nezložili zbrane. Po odpískanej penalte a prísnej červenej karte pre hráča Omšenia si loptu v 57.minúte postavil Tomáš Mašán a s prehľadom premenil, dokonca dvakrát pretože pre prítomnosť potrestaného hráča na hracej ploche musel "jedenásku" zopakovať. Náš nádskok na dva góly zvýšil v 68.minúte Daniel Majerník. Hostia však kontrovali už o dve minúty a znížili na rozdiel gólu. Ale to bolo z ich strany gólovo našťastie všetko. Po strete hosťujúceho brankára s naším útočníkom Damiánom Zverbíkom musel gólman pre dva zlomené prsty na ľavej nohe opustiť hru a hostia hrali oslabení až o dvoch hráčov. Napriek oslabeniu dokázali hrať s našimi pomerne vyrovnanú partiu až do konca. Definitívnu bodku zápasu dal v 90.minúte po vydarenom centri Róberta Pisaru hlavičkou Martin Kerák.
Po víťazstve 4:2 tak tri body zostali doma.
 
Rozhodoval:
Strelcovia: 27.minúta Damian Zverbík
                  57.minúta Tomáš Mašán (PK)
                  68.minúta Daniel Majerník
                  90.minúta Martin Kerák
Karty: Pisara Denis
          Sedlák Jaroslav
Diváci: 100

Ani do tretice sa
našim chlapcom nepodarilo dosiahnuť plný trojbodový zisk na ihrisku súpera.
Šanca získať aspoň bod sa nám rozplynula desať minút pred záverečným hvizdom.
Ale poďme najskôr k úvodu zápasu, ktorý sa začal s niekoľkominútovým čakaním na rozhodcu. Napokon sa nedostavil a píšťalky sa ujal jeden z domácich fanúšikov. Nedá nám nespomenúť aj katastrofálny trávnik, ktorý prispel k mnohým nepresnostiam. Prvým štyridsaťpäť minút neprinieslo veľa pekných akcií na jednej či druhej strane. Jediným krásnym futbalovým momentom bol gólový volej bohužiaľ končiaci v bráne nášho zastupujúceho brankára Dušana Patrnčiaka. Do druhého polčasu sme teda nastúpili s jednogólovým mankom. Domácich však naši na ďalších tridsať minút zatlačili pred ich vlastnú bránu. Bohužiaľ gólovo sme sa dokázali presadiť len v 59.minúte vďaka bojovnosti Richarda Moravanského. Šťastena sa nám otočila chrbtom, vydarený priamy kop Mária Bartoviča opečiatkoval brvno, neujali sa ani šance Damiana Zverbíka či Denisa Pisaru. Ako to už vo futbale býva, platilo staré známe nedáš-dostaneš. V 80.minúte, pri sporadickej akcii domácich, naši zahrali rukou. Kapitán domácich ponúknutú šancu neodmietol a z bieleho bodu zvýšil na 2:1. Vyrovnať sa Brunovciam už nepodarilo, naopak ešte raz sme inkasovali. V 85.minúte skvele kopnutým priamym kopom domáci upravili na konečných 3:1 vo svoj prospech.
 
Rozhodoval: rozhodca sa nedostavil
Strelcovia: 59.minúta Richard Moravanský
Karty: žiadne
Divákov: 80

                    Tri body zostali doma!
Brunovčania "hladní" po úspechu potvrdili svoje víťazné ambície už v 1.minúte. Po vydarenej individuálnej akcii, Lukáš Cibulka naservíroval loptu Robertovi Pisarovi, ktorý na radosť domácich otvoril gólový účet zápasu. V 24.minúte rozhodca Hodor nesprávne nariadil penaltu, ktorú však Denis Pisara nevyužil a trafil len tyčku. Zvýšiť sa podarilo Jarovi Sedlákovi v 33.minúte. Jeho nenápadná strela vďaka teču hostí prekvapila brankára a skončila v sieti.
Do druhého polčasu sa zapojil aj Lukáš Petrek, v 54.minúte striedal Mária Bartoviča, ktorého chválime za skvelý výkon. V 57.minúte druhýkrát v sezóne skóroval Martin Kerák po prihrávke Richarda Moravanského. Ten bol o sedem minút v ďalšej gólovej akcii tento krát v úlohe skórujúceho po prihrávke z kopačiek Denisa Pisaru. Naši mali jednoznačnú prevahu, súper pôsobil odovzdaným dojmom, preto môže Brunovčanov mrzieť odpískaná penalta po ich ruke. Len päť minút delilo Dušana Patrnčiaka od "shut-outu". To však už nič nezmenilo na prvom jarnom víťazstve našich.
 
Rozhodoval: Hodor
Strelcovia: 1.minúta Róbert Pisara
                  33.minúta Jaroslav Sedlák
                  57.minúta Martin Kerák
                  64.minúta Richard Moravanský
Karty: žiadne
Divákov: 150

                             Domáci zápas TJ Brunovce
privítajú na domácom ihrisku momentálne posledný tím tabuľky FK 1972 Zemianské Podhradie. V jesennej časti vyhrali TJ na pôde Podhradia 0:3 vďaka "HAT-TRICKU" zatiaľ najlepšieho strelca Brunoviec Richarda Moravanského. Dúfame že chlapci napodobnia víťazný zápas z Podhradia a prerušia tak nie moc priaznivú sériu zápasov. Príďte aj vy podporiť náš tím dňa 18.04.2010 o 16:00.

                           Očakávané susedské derby
sa napokon skončilo bezgólovou remízou. Spokojnosť určite na strane Potvoríc, pre Brunovce ďalšie sklamanie. Všetko však mohlo byť aj inak...
Základná zostava trénera Močka mnohých prekvapila. Do základu sa dostali hráči, ktorí sa na tréningoch ukazujú sporadicky a i takí, ktorí noc pred zápasom prežúrujú. Určite nechceme, aby to niektorí hráči brali ako útok, len si myslíme, že takéto konanie demotivuje hráčov, ktorí poctivo trénujú.
A čo povedať na margo zápasu? Už po prvom polčase sme mohli mať pohodlný nádskok, ale naši akoby sa báli skórovať. V stopercentných šanciach, sami pred brankárom, sa ocitli viacerí, zo všetkých najväčšie šance mali Daniel Majerník, Damian Zverbík, Martin Kerák či Denis Pisara. V druhom polčase "vystrčili rožky" aj domáci, ktorí využívali hru po vetre a snažili sa viac strieľať. Z množstva šancí neskončila ani jedna v sieti vďaka nášmu gólmanovi Marekovi Piscovi, ktorý vytiahol pár skvelých zákrokov. Smolná šnúra Brunoviec sa teda natiahla už na tri zápasy.
Podarí sa nám konečne získať plný trojbodový zisk proti Zemianskému Podhradiu?
 
Rozhodoval: Valo
Strelcovia: žiadny
Karty: žiadne
Divákov: 150

                             Susedské derby Semex Potvorice
 privítajú dňa 11.04.2010 na domácom ihrisku našich chlapcov TJ Brunovce. Chlapci sú favoritom zápasu, svedčí o tom aj jesenná výhra nad Semexom 6:0, ale domáci vedia efektívne zabojovať a už teraz je jasné že našich chlapcov potrápia. Toto susedské derby je aj malým sviatkom fanúšikov oboch klubov a tak sa čaká dosť početná návštevnosť. Nenechajte si ujsť toto krásne futbalové stretnutie a príďte aj vy podporiť našich chlapcov do susedských Potvoríc.
Dátum a čas : 11.04.2010 o 15.30 hod.

                           Ani druhý zápas sa neskončil víťazným 
 
pokrikom v šatni. S posledným tímom súťaže to mala byť povinná jazda s plným trojbodovým ziskom napokon sme sa museli uspokojiť len s bodíkom.
Kapitánsku pásku si po jednozápasovej vynútenej pauze natiahol Martin Majerník. Na brankárskom poste sa objavila naša nová posila Marek Pisca, na súpisku pribudol i ďalší nový hráč Lukáš Petrek. Naopak chýbali obranca Maroš Kuzma a útočník Richard Moravanský, ktorý v minulom kole dostal červenú kartu.
Zápas sa z nášho pohľadu začal ideálne keď už v 5.minúte vystrelil Jaroslav Sedlák a lopta z jeho kopačky, aj vďaka nedôslednému zákroku hosťujúceho brankára, skončila v sieti. v 14.minúte domáci fanúšikovia stŕpli, k zemi sa porúčal Oliver Horečný po nešetrnom zákroku hráča Hôrky. Našťastie po ošetrení bol schopný opäť sa vrátiť do hry. Prvý polčas sa dohral už bez ďalšieho gólu, s množstvom nepresností na oboch stranách.
Pred úvodným hvizdom druhého polčasu tréner vystriedal dvojicu hráčov, ktorí nemohli pokračovať pre ľahšie zranenia. Mareka Slezáka nahradil na poste obrancu Martin Kerák a Damián Zverbík vybehol namiesto Olivera Horečného výnimočne hrajúceho na poste útočníka. V 59.minúte sme sa druhýkrát v zápase tešili z gólu. Po rohovom kope hlavičkoval Damian Zverbík, loptu brankár vyrazil na brvno, od ktorého sa vrátila späť do hry až k Martinovi Kerákovi, ktorý zvýšil na 2:0. Onedlho mohlo byť už 3:0,ale "tutovku" zahodil Lukáš Cibulka, zoči voči brankárovi mieril vedľa. V 68.minúte sa už skóre menilo, hostia vsietili kontaktný gól. V 71.minúte sa do hry zapojil aj Dušan Patrnčiak striedajúci Mária Bartoviča. Päť minút pred koncom zápasu sa zranil Daniel Majerník pri útočnej akcií. Jeho zranenie si vyžiadalo ošetrenie na pohotovosti a štart v budúcom zápase je nepravdepodobný. Krátko po jeho ošetrení, už v nadstavenom čase, hostia využili nedôraz našich a vyrovnali na konečných 2:2.
Remíza z Hôrkou n/V určite sklamaním nielen pre hráčov, ale i fanúšikov. Dúfame, že aj napriek tomu prídu v hojnom počte povzbudiť TJ Družstevník Brunovce na susedské derby do Potvoríc.
 
Rozhodoval: Tarabus
Strelcovia: 5.minúta Jaroslav Sedlák
                 59.minúta Martin Kerák
Karty: žiadne
Divákov: 100

                             Druhá ligová skúška v jarnej časti
 Dňa 4.4.2010 o 15:30 odohrá domáci tím Brunoviec zápas proti tímu z Hôrky.
V tomto stretnutí budú chceť domáci zmazať zlý dojem z minulého zápasu a to by sa im proti tímu z dolnej časti tabuľky mohlo podariť. Brunovce dali dokopy množstvo hráčov, čo sme mohli vidieť aj na posledných tréningoch, ktorý budú chcieť dokázať, že stále môžu zabojovať o popredné pozície v tabuľke. Noví hráči sa budú chcieť ukázať pred trénerom aj fanúšikmi v dobrom svetle a tak môžeme od nich čakať viac ako dobrý výkon. Priaznivcov Brunoviec môže tešiť okrem veľkej účasti na tréningoch aj uzdravenie niektorých opôr v zadných radoch, ale hlavne príchod nového brankára. Ten nahradí zraneného Romana Vavra a my dúfame, že v nedelu vychytá výhru. V tomto zápase sa bude určite na čo pozerať a tak pozývame všetkých na toto Veľkonočné stretnutie a chlapcom želáme veľa šťastia a výhru :).
4.4.2010 o 15:30

 
 
                              Prvý zápas jarnej časti
sme nútene absolvovali bez základných opôr v zadných radoch. Pre chorobu pauzovali kapitán Martin Majerník a Tomáš Mašán. Najciteľnejšiu stratu sme pocítili na brankárskom poste. Medzi tri žrde sa namiesto výborne chytajúceho Romana Vavra postavil Dušan Patrnčiak. Bohužiaľ pre vážne problémy s ľavou rukou sa sezóna pre našu veľkú brankársku oporu predčasne skončila. Patrí mu naša veľká vďaka pretože väčšinu predchádzajúcich zápasov odchytal so zranením. V mene všetkých prajeme skoré vyliečenie.
Vráťme sa ale späť k zápasu. Nezohranosť v našej obrane domáci využili už v 4.minúte a ujali sa vedenia 1:0. Hernú prevahu i medzery v defenzíve pretavil Bobot do druhého presného zásahu v 17.minúte keď naši neubránili najmenšieho  domáceho hráča a dovolili mu skórovať hlavou. Náš tréner, pri svojom súťažnom debute, zveril kapitánsku pásku nášmu najskúsenejšiemu hráčovi Máriovi Bartovičovi, ktorý sa mohol za dôveru odvďačiť v 27.minúte. Prezentoval sa krásnou strelou, ktorú brankár domáceho celku vytlačil nad bránkovú konštrukciu. Zníženie skóre mohol zariadiť aj Lukáš Cibulka. Jeho strela po peknom prieniku a uštedreným nepopulárnym jasliam domácemu hráčovi však opečiatkovala brvno.
Do druhého polčasu sme teda vybehli za stavu 0:2 v náš neprospech. Tréner poslal do hry prvého zo striedačky hráčov Daniela Majerníka, z trávnika stiahol novú súčasť brunovského tímu Martina Keráka. Domáci pridali ešte dva presné zásahy v 64. minúte a 72. minúte a svoj nádskok zvýšili na 4 góly. V 74. minúte prišlo k druhému striedaniu v našom tíme. Na poste obrancu sa do hry zapojil Richard Moravanský namiesto Maroša Kuzmu. Brunovce neskladali zbrane a ukázali niečo zo svojho talentu. V 79. minúte po vydarenej prihrávke Denisa Pisaru znížil krásnou strelou aktívne hrajúci Lukáš Cibulka. Len o štyri minúty nato sa po šprinte cez trištvrte ihriska a následnom vydarenom centri od Damiana Zverbíka hlavičkou presadil Richard Moravanský. To bol ten svetlejší Richardov moment. V 87. minúte fauloval domáceho hráča a uvidel červenú kartu, čaká ho tak niekoľko zápasový dištanc. Nervozita na ihrisku by sa dala krájať a tak po následnom zahratí lopty rozhodca Zemánek odpískal koniec zápasu.
Zahajovací súťažný zápas teda naši prehrali 2:4.
Náladu sa chystajú vylepšiť sebe i svojim fanúšikom na Veľkonočnú nedeľu, na domácom trávniku proti Hôrke nad Váhom. Nič iné ako výhru neberieme.
 
Rozhodoval: Zemánek
Strelcovia: 79.minúta Lukáš Cibulka
                  83.minúta Richard Moravanský
Karty: 87.minúta Richard Moravanský
Divákov: 80      

                                Začíname jarnú časť
                                            zápasom v Bobote
A je to tu! 28.3.2010 sa začína jarná časť sezóny 2009/2010. V prvom kole na seba narazí veľa kvalitných mužstiev, no nás hlavne zaujíma zápas v Bobote kam cestujú naši chlapci. Aktuálne štvrtý v tabuľke Tatran Bobot privíta na domácom poli šiesteho TJ Brunovce. Zápas z jesennej časti sa skončil remízou 2:2, no chlapci to budú mať túto nedeľu veľmi ťažké. Tím je oslabený o niekoľko opôr v zadných radoch a otázny je aj post brankára.
Chlapcom držíme palce v tomto prvom boji v jarnej sezóne.
28.3.2010-15:00

                              Posledná skúška pred
                                          začiatkom jarnej časti
V nedeľu 21.3. odohrali TJ Brunovce posledný prípravný zápas pred začiatkom jarnej časti sezóny 2009/2010. Hosťom bol tím Banka, ktorý tu v prípravnom zápase 26.7.2009 porazil domácich výsledkom 0:3. Chlapci mali teda čo vracať a napravovať. Prvý polčas nebol moc okulahodným a výsledkom bola polčasová remíza 0:0. V druhom polčase chlapci začali lepšie a bolo sa aj načo pozerať. Skóre otvoril nádhernou strelou z prvej Martin Kerák. Na 2:0 zvyšoval Dušan Patrnčiak, keď loptu usmernil do proti pohybu brankára a nedal mu tak ani najmenšiu šancu. Ten istý hráč už o niekoľko minút opäť triafal presne a zvýšil tak na konečných 3:0 pre TJ Brunovce. Chlapci porazlii Banku rovnakým výsledkom ako ona ich pred pol rokom.

                                 Tretí prípravný zápas
Dňa 21.3.2010 o 14:30 odohrajú chlapci svoj posledný prípravný zápas v zimnej prestávke. Na domácom ihrisku privítajú tím Banka. Tím Banka už raz hral na ihrisku TJ a to taktiež v prípravnom zápase dňa 26.7.2009, keď porazil TJ Brunovce 3:0. Chlapci majú tímu Banka čo vracať, žiaľ nastúpia bez zraneného brankára Romana Vavra. Chlapcom držíme palce a veríme vo víťazstvo.

 
                                 Zranenie Romana Vavra
Osem dní pred začiatkom jarnej časti prišla správa o nepríjemnom zranení brankára Romana Vavra. Dlhodobá bolesť v ruke sa nakoniec ukázala ako fraktúra. Táto zlomenina vyradila nášho brankára na neurčito. Prajeme skoré uzdravenie a ďalšie skvelé výkony v bráne TJ Brunovce.

                                   Prehra TJ proti Očkovu
Dňa 14.3.2010 nastúpili v prípravnom zápase na domácom poli TJ Brunovce proti tímu Očkov. Domáci, ktorým chýbalo mnoho opôr zo základných radov už od úvodu čelili početným útokom hosťujúceho tímu, ten dokázal domácim vsietiť až sedem presných zásahov a porazil TJ vysokým výsledkom 7:1. Jediný gól domáceho tímu si pripísal hráč Martin Kerák.

                     Prvá skúška zdolaná

Dňa 7.3.2010 odohrali TJ Brunovce prvý tohtoročný zápas proti tímu Slovan Hrašné, zároveň to bol prvý zápas TJ pod vedením nového trénera Jozefa Močka. V tomto zápase mali jasne navrch domáci, ktorí porazili tím Slovan Hrašné výsledkom 3:1. Gólovo sa presadili Richard Moravanský, Damian Zverbík a Daniel Majerník. Vyzdvihnúť treba aj výkon brankára Romana Vavra, ktorý svojimi zákrokmi podržal tím a ten to doviedol do víťazného konca.
 

 
                                     Novinky z TJ
                                        V tomto článku sa dozviete najdôležitejšie aktuality z diania klubu.
Prvá a asi aj tá najdôležitejšia správa sa týka zmeny trénera mužstva. Trénera Pavla Kusovského mení nový muž Jozef Močko.Trénerovi Kusovskému ďakujeme za robotuy ktorú vykonal pre tím a pre chvíle strávené na futbalovej scéne s TJ Brunovce. Dúfame, že zmena hráčom prospeje a vládnuca "anarchia" pominie. Týmto by som chcel novému trénerovi zaželať čo najlepšiu spoluprácu s hráčmi i vedením a čo najviac úspechov, držíme palce.
Druhá správa sa týka zimnej prípravy, ktorá sa práve rozbehla. Tréner Jozef Močko dostal hneď na začiatok tvrdú úlohu
a to pripraviť chlapcov na jarnú časť sezóny, kde je čo zlepšovať a napravovať.
Ďalšia potešujúca správa je doliečenie zranených hráčov. Na trávnik sa po dlhej liečbe opäť postaví Oliver Horečný a ďalším doliečeným hráčom je i Marek Slezák.                                                                        

      Dávidovský futbal Ženatí : Slobodní
30.12. o 13:00 hod. sa uskutoční futbalový zápas, v ktorom si zmerajú sily tím ženatých proti tímu
slobodných. Prídte sa aj vy zabaviť a podporiť váš tím.
 
                                                                30.12.2009  o 13:00
                         

 
                              Veselé Vianoce a šťastný Nový rok 2010
                                            praje TJ Brunovce
                                        V mene administrátorov stránky a klubu TJ Brunovce by som chcel
                                              zaželať všetkým návštevníkom stránky, fanúšikom,
                              hráčom a funkcionárom veselé prežitie Vianočných sviatkov a aby bol rok 2010
                                                        úspešnejším a lepším rokom ako rok 2009.
                       
                            
 

                     
                    Suma-Sumárum
                                                                                                                  jeseň 2009
  Mužstvo Z V R P     Skóre   B (+/-)
1. Slovan Neporadza 13 11 0 2   58 : 17 33 (+12)
2. ŠK Modrová 13 10 1 2   59 : 21 31 (+10)
3. SFK Nová Ves nad Váhom B 13 9 3 1   51 : 20 30 (+9)
4. Tatran Bobot 13 8 2 3   34 : 15 26 (+8)
5. Žihlavník Omšenie 13 5 2 6   32 : 26 17 (-4)
6. TJ Družstevník Brunovce 13 5 2 6   28 : 30 17 (-4)
7. ŠK Bezovec Stará Lehota 13 4 4 5   27 : 26 16 (-2)
8. Slovan Horňany 13 4 4 5   25 : 28 16 (-5)
9. Semex Potvorice 13 5 1 7   27 : 36 16 (-2)
10. Dynamo Motešice 13 4 3 6   23 : 28 15 (-3)
11. ŠK Dolné Srnie 13 4 1 8   15 : 31 13 (-8)
12. Klas Nová Bošáca 13 4 1 8   15 : 44 13 (-5)
13. FK 1972 Zemianské Podhradie 13 2 2 9   14 : 49 8 (-10)
14. OŠK Hôrka nad Váhom 13 1 4 8   15 : 52 7
(-11)
                                       
                              TJ Brunovce:
 
                                Miesto v tabuľke: 6.
 
                                Odohratých zápasov: 13
 
                                Bodov: 17
 
                                Výhier: 5
 
                                Remíz: 2
 
                                Prehier: 6
 
                                Strelených gólov: 28
 
                                Inkasovaných: 30
 
                                Žltých kariet: 12
 
                                Červených kariet: 0
 
 
                                Individuálne ceny:
 
                                Najlepší strelec: Richard Moravanský - 6.gólov
 
                                Najtrestanejší hráči: Martin Majerník - 3 žlté karty
 
                                                                    Róbert Pisara - 3 žlté karty
 
                                                                    Denis Pisara - 3 žlté karty
                                                                                                               

                    Ukončenie jesennej časti nedopadlo podľa predstáv
Posledný zápas mal byť dôstojnou rozlúčkou s jesennou časťou.Po debakli od Starej Lehoty to skôr vyzerá na rozlúčku s trénerom Kusovským, ktorý je sklamaný z prístupu väčšiny hráčov.Jednoducho v tíme vládne očividná anarchia, pojem morálka a disciplína chalani asi nepoznajú.
A čo povedať na margo nedeľňajšieho zápasu?Súper z kategórie slabších, napriek tomu prehra 1:8.
Prvý polčas vyrovnaný, skóre 0:0 aj vďaka dobre chytajúcemu brankárovi Romanovi Vavrovi.
Druhý polčas sa podobal na nočnú moru.Otvorený zápas nabral úplne opačné obrátky.Naši boli myšlienkami asi ešte v šatni, keď len 3minúty po hvizde rozhodcu dostali prvý gól, ten našich úplne rozhodil, no a potom sa to už sypalo.Lehota v 55.,56.,70.,85.,87. a 88. minúte zariadila našu najvyššiu tohtosezónnu prehru.Takýto záver určite nikto nečakal.Jediný čestný zásah našich zariadil Jaroslav Sedlák.
Čo viac dodať?Po katastrofálnom závere asi treba len veriť, že jar dopadne lepšie, či???
 
 ŠK Bezovec Stará Lehota 8:1 TJ Brunovce
                                                                                                        Rozhodoval:
                                                                                                        Strelcovia: Jaroslav Sedlák
                                                                                                        Karty: žiadne
                                                                                                                                          Divákov:50                                                                                                                                                                                                                                                                                 

                                          Ukončia chlapci jesennú časť výhrou?
V 13.kole pocestujú chlapci do Starej Lehoty kde budú bojovať o cenné a posledné body v jesennej časti.Zápas sa koná ako sme už spomínali na pôde tímu ŠK Bezovec Stará Lehota 25.10.2009 o 14:00 hod.Prídte aj vy podporiť náš tím.
 
                                                    ŠK Bezovec Stará Lehota : TJ Brunovce
                                                       

 
          Napriek fantastickému výkonu napokon bez bodo
Opäť sa potvrdilo, že naši vedia hrať lepšie s futbalovejšími súpermi, chýbal len kúsoček šťastíčka..Od úvodného hvizdu (výnimočne od delegovaného rozhodcu) si súperi nedarovali ani kúsok hracej plochy, oba celky chceli bodovať, čomu zodpovedal aj priebeh zápasu. Početná divácka kulisa videla 90. minút krásneho futbalového divadla plného súbojov nadoraz či pekných akcií. V zápale hry padali aj žlté karty, v 17. minúte si tretiu tohtosezónnu kartu pripísal náš kapitán Martin Majerník s o minútu na to si za nadávky na adresu rozhodcu "zaslúžil" žltú kartu aj Denis Pisara. Počas prvého polčasu mali viac šancí na skórovanie !Novani! a aj vďaka skvelému výkonu nášho brankára Romana Vavra polčas skončil bezgólovou remízou. Druhá Štyridsaťpäťminútovka priniesla aj naše šance, niekedy stačili centimetre. Za všetky spomenieme krásnu strelu nartom od Damiana Zverbíka, ktorú taktiež výborne chytajúci hosťujúci brankár vytlačil končekmi prstov. Posledné minúty zápasu sme hrali v oslabení. Najskôr sa v súboji zranil Richard Moravanský, hrajúci na poste obrancu. O pár minút neskôr, v samom závere, sa pri obrannom zákroku opätovne zranil Marek Slezák. Nová Ves využila ponúknutú šancu a trestala. O cenný remízový bodík sme prišli v 87. minúte. Futbal potešil, strata bodu v posledných okamihoch duelu určite mrzí.Uvidíme ako sa chlapci rozlúčia s jesennou časťou sezóny na Starej Lehote. Dúfajme, že víťazstvom.
 
 0:1                              Rozhodoval:
                                                                                                  Strelcovia:
                                                                                                  Karty: Martin Majerník
                                                                                                            Denis Pisara
                                                                                                  Divákov: 150                                      
 

 
 
            TJ Brunovce v 12.kole proti SFK Nová Ves nad Váhom "B"
Ďaľší domáci zápas TJ Brunovce v ktorom privítajú futbalový klub SFK Nová Ves nad Váhom "B" .Tento zápas bude mimoriadne atraktívny.Veď na ihrisko nastúpia tímy štvrtej (SFK Nová Ves nad Váhom) a piatej priečky (TJ Brunovce).Prídte aj vy podporiť náš tím v tomto ťažkom boji!
 
                                                  V nedeľu 18.10.2009 o 14:00
 
                                                  0:           

 
 
   Slovenský sen o Afrike naplnený
 Futbalový výber slovenska zvíťazil nad Poľskom a splnil nám futbalový sen.Je to neskutočné, ale je to tak Slovensko
  sa zúčastní na MS vo futbale 2010 v Afrike. Ďakujeme chlapci!
 
                                   
 
                                                        0:1 

  TJ Brunovce oficiálne oznamuje príchod nového hráča  
 TJ Brunovce oficiálne oznamuje príchod novej posily do tímu. Talentovaný osemnasťročný hráč Patrik Stano
 z Nového Mesta na Váhom sa zaradil do tímu a nastúpil v nedeľňajšom zápase proti tímu Novej Bošáce.
 Veríme že tím našiel to čo hľadal, ofenzívneho hráča a zakončovateľa.Prajeme veľa dobrých zápasov,
  gólov a príjemnú spoluprácu s tímom.
 

         Sláva či zatracenosť?

 Slovenská reprezentácia bude musieť zabojovať a vyhrať nad severnými susedmi Poľskom

 
                                                            14.10. 2009 o 20:30
 
                                        Poľsko  vs. Slovensko
                                 

 
                                                                   
                                                    Tesné víťazstvo TJ Brunovce
                                          nad Novou Bošácou
Chabé výkony našich pokračujú.Napriek vydretej domácej výhre si chlapci reputáciu určite nezlepšili.
Zápas sa ako obvykle začal bez delegovaného rozhodcu (mal pískať Dendis) a tak vzal opraty zápasu do rúk domáci Ivan Majerník.Duel prebiehal vyrovnane bez väčších šancí na jednej či druhej strane.Polčas príliš nenadchol fanúšikov ani jedného zo zúčastnených celkov.
Polčasová remíza bola vzhľaom na predvedené výkony spravodlivá.Našich môže mrzieť opätovné zranenie opory zadných radov Mareka Slezáka, ktorý na trávniku zotrval dvadsaťštyri minút, bol vystriedaný novým hráčom Patrikom Stanom.Na kraj obrany sa posunul Richard Moravanský.
Druhý polčas mali viac šancí naši.Viesť sme mohli už 2:0 keď najskôr nastrelil brvno Lukáš Cibulka a neskôr opečiatkoval tyčku z priameho kopu Róbert Pisara.Našu výhru zariadil z pokutového kopu (hosťujúci hráč zahral v 16-tke rukou) Roman Majerník v 58.minúte.Do hry sa zapojili aj ďalší hráči z lavičky Damián Zverbík a Daniel Majerník striedali Dušana Patrnčiaka a otraseného Romana Majerníka.
Vydreté tri body potešia, predvedený výkon nie.
Na Novú Ves takýto výkon asi stačiť nebude, možno pomôže domáce prostredie.
 
              Základná zostava zápasu TU!
 
                  1:0         Rozhodoval: Rozhodca sa nedostavil
                                                                                                                                    Strelcovia: 58.minútaRoman Majerník
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Karty: žiadne
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Divákov: 100
                                                                               

                                                        SLOVENSKO si skomplikovalo
                                                    situáciu
                                            (80 l Piva NEBUDE!)
 
Po prehratom zápase na domácom poli proti Slovinsku si náš národný futbalový výber skomplikoval postup na MS.Zostáva už len jeden zápas, v ktorom Slovensko potrebuje vyhrať. Slovensku nestačí dokonca ani len ten 1 bod ako sme si povodne mysleli. Musíme naplno bodovať.No nebude to onič ľahšie ako proti Slovinsku, na našich futbalistov čaká výber Poľska.Držíme vám palce chlapci.
 
                                                               
                                                                0:2                                          

                    Rozhorčení domáci Fanúšikovia
                                              chcú už 3.body        
 
Dňa 11.10.2009 o 14:30 sa koná 9.kolo ligy.V tomto kole privítajú naši TJ Brunovce tím Klas nová Bošáca.Po troch prehratých zápasoch zasebou kleslo sebavedomie a zohratie tímu.No dúfame, že v tomto zápase budeme ťahať za dlhší koniec a vyhráme.Tri body nám treba viac ako soľ, prípadná prehra by znamenala štvrtú v rade a to nesmú naši chlapci dopustiť.Prídte aj vy podporiť náš tím!
                                                                  11.10.2009 o 14:30
 
                                                        vs   
                                                          HOME                                       GUEST

 
                       Zápas o AFRIKU 10.10.2009
 
                                          Slovensko vs Slovinsko
Dňa 10.10.2009 sa koná zápas dôležitý pre celé Slovensko.Naši národní futbalisti si zmerajú na domácom poli sily proti re-
prezentácií Slovinska.Postup na MS by nám zabezpečila aj prípadná remíza, avšak chceme vyhrať.Naše prípadné víťazstvo by znamenalo pre český reprezentačný výber baráž, čiže možnosť nepriameho postupu na MS.Motivácia pre slovenských futbalistov je veľká.Okrem šampionátu v Afrike by každého jednotlivca našich futbalistov čakalo 80l piva.Tálúto motiváciu by určite prijali aj naši chlapci TJ Brunovce.
         

 
 
                        Tretia prehra v rade
Najradčej by sme nechali tento zápas bez komentára, ale kvôli verným fanúšikom(dúfame, že zostali verní i po tomto dueli) poskytneme aspoň krátky popis.
V Neporadzi sme videli 90.minút herného trápenia a boja samých proti sebe.Po peknom futbalovom divadle doma s Modrovou
boli fanúšikovia rozčarovaní a aj tá hŕstka "skalných" cez polčas opustila ihrisko.
Zápas sa začal s 20.minútovým oneskorením, ako sa už v našej triede stáva tradíciou rozhodca nedorazil.Kedže z našich fanú-
šikov sa nikto neodvážil, pískal laik z radov domácich.Zápas prebehol bez zbytočných faulov, rozhodca mal zápas pod kontrolou a pískal spravodlivo.Domáci mali počas prvého polčasu zápas absolútne pod kontrolou a do prestávky si odniesli 5gólový nádskok.Po chybách najmä v zadných radoch padali góly postupne v 6., 9., 35., 37. a 41. minúte.
Do druhého polčasu nastúpili naši lepšie, sem-tam sa objavili náznaky pohybu či akej-takej akcie.Nádskok i herná prevaha Neporadze boli však priepastné a naši už so zápasom nedokázali nič vykúzliť.Naopak domáci pridali ešte jeden gól v 84.minúte a dovŕšili tak "kanára".Z Neporadze sme teda odchádzali so sklonenými hlavami a "pekným" výpraskom.Navyše toto bol prvý zápas, počas ktorého chlapci nedokázali skórovať a čo je ešte horšie už tretí prehraný zápas v rade.Paradoxne, aj napriek tomu, že brankár Roman Vavro lovil loptu zo siete až šesť krát, zápas bol jedným z jeho najlepších a patrí mu vďaka ze to, že sme neodchádzali s ešte väčším výpraskom.
Dúfajme, že chalani si udobria fanúšikov i napravia reputáciu v prvom z dvojice domácich zápasov.
Najbližši súper teda Nová Bošáca, 11.10. o 14:30 hod.
 
 Slovan Neporadza 6:0 TJ Brunovce                                                 Rozhodoval: Rozhodca sa nedostavil
                                                                                                                                                                                                                                                                                            Strelcovia: žiadny
                                                                                                                                                                                                                                                                                            Karty: žiadne
                                                                                                                                                                                                                                                                                            Divákov: 150

 
                                Na našich chlapcov čaká  tvrdá 
                                              NEPORADZA
V nedeľu 04.10.2009 privíta Slovan Neporadza našich chlapcov TJ Družstevník Brunovce.Bude to veľmi ťažký a určite aj vy-
rovnaný zápas.Nečaká nás len ťažký súper, ale i obávaní fanúšikovia Slovanu Neporadze.Veríme že chlapci nástúpia ako v
predchádzajúcom zápase proti tímu ŠK Modrová, ale dotiahnu to do víťazného konca. Prídte aj vy podporiť náš tím!
                                                                            04.10.2009 o 14:30
                         

 
                          Líder naďalej lídrom...
Dokončené lapače, pripravený trávnik, kvalitný súper a ideálne podmienky pre atraktívny futbal.K plnej sile mužstva
chýbali zranený Oliver Horečný, pre ktorého sa jesenná časť pravdepodobne už skončila a nedoliečený Marek Slezák sedel
iba na lavičke.Modrová naskočila do zápasu ako sa na lídra patrí a v 10.minúte viedla 1:0.Pri obrannom zákroku fauloval
Róbert Pisara a hostia kopali štandartku.V šestnástke si naši zle prebrali hráčov, hostia využili voľný priestor a vsietili prvý gól
zápasu.Chlapci nesklonili hlavy a podaril sa im husársky kúsok.Svojou dynamickou hrou, presnou prihrávkou prekvapili i una-
vili súpera a v priebehu siedmych minút skórovali až 3-krát!!!V 11.minúte našiel nezištnou prihrávkou Jaro Sedlák Damiána
Zverbíka pri rohovej zástavke.Ten ideálne centroval a našiel hlavu Richarda Moravanského, ktorý nechytateľnou hlavičkou
vyrovnal na 1:1.O 3 minúty neskôr bolo už 2:1.Po sóle cez 3/4 ihriska vystrelil Jaro Sedlák.prízemná strela letela až do brány a
Jaro sa mohol tešiť zo svojho prvého tohtosezónneho gólu.Blahoželáme!Brunovčania si urobili z lídra trhací kalendár, aktívnou hrou získali zápas pod vlastnú taktovku.V 17.minúte pridal ďalší prestný zásah Lukáš Cibulka, asistenciu si pri vydarenej akcii
pripísal Denis Pisara.V týchto chvíľach úplne jednoznačný priebeh zápasu.V zápale hry padali aj žlté karty.V 22.minúte si prvú pripísal Jaro Sedlák, akciu hostí prerušil nedovoleným potiahnutím za dres.Druhú žltú uvidel Dušan Patrnčiak, keď si pomohol faulom v 38.minúte.Ku koncu prvého polčasu naši prestali hrať a myšlienkami boli už asi v šatni.Modrová využila šance a trstala.Po chybách našich v priebehu minúty vsietili hostia 2 prestné zásahy.Polčasové skóre teda upravili na 3:3.
V 43.minúte sa naši mohli opäť dostať do vedenia.Po vydarenej prihrávke za obranu hostí od Jara Sedláka sa do 100%-nej
šance dostali obaja naši útočníci.Ako prvý sa sám zoči-voči brankárovi ocitol Richard Moravanský, no trafil presne do brankára, odrazená lopta sa dostala k Damiánovi Zverbíkovi, i ten však šancu nevzužil a lopta z jeho kopačiek letela nad bránkovú konštrukciu.V 59.minúte prišlo k dvojnásobnému striedaniu na našej strane.Do hry sa zapojili Tomáš Mašán a Roman Majerník, naopak z trávnika odchádzali Daniel Majerník a Dušan Patrnčiak.Remízový stav vydržal do 65.minúty, v skrumáži pred bránou domáceho brankára Romana Vavra sa lepšie zorientovali hostia a dostali sa do vedenia.Nervozitu na ihrisku výdatne podporoval aj rozhodca Hodor, ktorý niekedy ani sám netušil čo vlastne odpískal a očividne sa zľakol vyhrážok hostí.Inak sa totiž nedá vysvetliť, že si "nevšimol" očividný offside hostí, po ktorom hostia upravili skóre na konečných 5:3 vo svoj prospeh.Po góloch z kategórie "lacných" sme tak prišli o 3body i o skalp lídra tabuľky.
Ani najbližšia nedeľa nebude prechádzka ružovou záhradou.Cestuje sa do Neporadze
 
                                                                                                  Rozhodoval: Hodor
                                                                                                  Strelcovia:11.minútaRichard Moravanský
                                                                                                                14.minútaJaroslav Sedlák
                                                                                                                17.minútaLukáš Cibulka
                                                                                                Karty:Jaroslav Sedlák
                                                                                                          Dušan Patrnčiak
                                                                                                  Divákov:200
 

     
                                                                 
                                                Bitka pod železným mostom
Tak natoto sme všetci čakali.V nedeľu 27.09.2009 o 15:30 sa udeje veľký boj.TJ Brunovce privítajú na domácom poli
lídrov tabuľky ŠK Modrovú. Tento zápas bude pre našich chlapcov veľmi ťažký, ale i napriek tomu si na lídra trúfame a veríme v 3.body.Prídte aj vy podporiť náš tím a spolu budeme fandiť a držať palce, aby si chlapci vybrali víťaznú cestu na bojisku.
                                            27.09.2009 o 15:30
 
 
                                                                                                                                            

 
 
                           Návrat trénera na lavičku
A teraz príjemnejšia správa z diana futbalového klubu TJ Družstevník Brunovce.Lavička opäť ožije.Je to tu našich
zverencov buďe opäť kormidlovať z poza čiary tréner Pavol Kusovský, ktorý sa vrátil s dlhého doliečovania nohy.Veríme,
že ho hráči privítajú tím najlepším spôsobom a to výhrou nad lídrami tabuľky ŠK Modrová.My prajeme v mene celého
fanklubu a mužstva príjemné kormidlovanie tímu a veľa víťazstiev.
 

 
                                  V derby bez tradičných opôr
V nedeľňajšom zápase proti tímu ŠK Modrová, ktorý vedie predbežnú tabuľku nastúpi Družstevník bez tradičných opôr.
Zranený stredopoliar, bojovne hrajúci Oliver Horečný bude veľkou stratou v tomto mimoriadne ťažkom a dôležitom zápase.
Podvrtnutá noha a silný opuch zo zápasu proti Slovanu Horňany si vyžiadala týždennú dlahu a dlhú rekonvalenscenciu.
Žiaľ otázny je štart aj stopéra Mareka Slezáka, ktorý sa taktiež zranil v zápase proti Slovanu Horňany.Narazené rebrá zo zrážky s brankárom Romanom Vavrom obmedzujú Marekov pohyb.
Veríme v štart Mareka Slezáka, ktorý bude stáť veľké sebazaprenie a bojovnosť a Oliverovi prajeme skoré uzdravenie.
 

                        8.kolo, žiaľ prehra Družstevníku
Na úvod treba povedať, že našich viac ako prehra mrzí zranenie Olivera Horečného, ktorý tradične patrí medzi najbojovnejších hráčov v poli a pre tím dokáže na ihrisku odovzdať srdiečko.V mene spoluhráčov i fanúšikov prajeme skoré uzdravenie!!!Tak ako minulý týždeň aj nedeľňajší zápas sa takmer začal bez delegovaného rozhodcu, nakoniec sa však rozhodca Jurčo dostavil a súboj sa začal s 15. minútovým oneskorením.Prvý polčas sa niesol v znamení šancí na oboch stranách.Pred bránou sa už v 6.minúte ocitol Richard Moravanský po odrazenej strele Olivera Horečného, no nepremenil.Rovnaký scenár mala aj šanca z 25.minúty z kopačiek Damiana Zverbíka.Najbližšie ku gólu mal Oliver Horečný, jeho vydarená strela však skončila "len" na brvne.
V 31.minúte prišiel pre Brunovčanov prvý šok.Po čistom zákroku Mareka Slezáka sa domáci hráč s výkrikom "teatrálne" zvalil na trávnik a mladý rozhodca bez zaváhania ukázal na biely bod.Našťastie pre našich domáci hráč ponúknutú šancu prepásol a zle kopnutá lopta skončila mimo brány.Domáci hráči pritvrdili hru a do polčasu "obdarili" našich množstvom zákrokov, ktoré zaváňali žltou kartou.Naším sa nepodarilo skórovať ani zo štandartných situácií a ako to už vo futbale chodi - keď nedáš, dostaneš.Šok číslo 2 prišiel v úplnom závere prvého polčasu.Na prvý pohľad neškodná lopta sa po zrážke nášho brankára Romana Vavra a obrancu Mareka Slezáka dostala za bránkovú čiaru.Domáci tak potešili hŕstku svojích fanúšikov a do šatne odchádzali s jednogólovým náskokom.
Po výmene strán prišla naša prvá vážna šanca už v 53.minúte.Po faule na Róberta Pisaru si loptu za hranicu šestnástky postavil Martin Majerník, prekopol múr a lopta opečiatkovala brvno.V 62.minúte nastúpili do zápasu aj striedajúci hráči z lavičky.Po nešetrnom zákroku na Olivera Horečného, ktorý pre zranenie musel predčasne opustiť ihrisko, jeho miesto zaujal Lukáš Cibulka.Druhým striedajúcim bol Maroš Kuzma, ktorý na poste obrancu nahradil Mareka Slezáka, zraneného zo zrážky z konca prvého polčasu.Po zranení nášho hráča však domáci nepoĺavili z takmer likvidačných zákrokov a rozhodca im zaslúžene udelil dve žlté karty.Naši im hrubosť oplatili tým najlepším a hlavne futbalovejším spôsobom.Gólom!V 70.minúte chcel Lukáš Cibulka centrovať loptu do jedenásky.Center sa však stočil presne do brány prekvapeného domáceho brankára.Z remízového stavu sme sa však dlho netešili.Minútu po vyrovnaní "vyrobil" jedenásku Martin Majerník.Za zákrok si zaslúžil i žltú kartu.Domáci , nanešťastie, druhú ponúknutú penaltu premenili a skóre definitívne upravili vo svoj prospech na 2:1.
Naši opäť potvrdili, že sa im hrá lepšie s "futbalovejšími" súpermi.Dúfajme, že budúce kolo prekvapia a zdolajú lídra tabuľky-Modrovú.
Tak príďte povzbudiť našich chlapcov! Nedeľa 27.9. o 15:30, hráme doma!                
                                                                                                                                                                               
 

                Slovan Horňany 2:1 TJ Drúžstevník Brunovce            

 
                 2:1                                                       Rozhodoval: Jurčo
                                                                                                            Strelcovia: 70.minútaLukáš Cibulka
                                                                                                            Karty: Martin Majerník
                                                                                                            Divákov: 50
 
                                                                                                               

 Štatistiky po 7.kole: 
 
 
Gólové štatistiky
Celkom gólov: 244
Ø gólov na kolo: 34.86
Ø gólov na zápas: 4.98
Gólov domácich 145
Ø domácích gólov na kolo: 20.71
Ø domácich gólov na zápas: 2.96
Gólov hostí 99
Ø gólov hostí na kolo: 14.14
Ø gólov hostí na zápas: 2.02
 

 
              Základná zostava v ktorej nastúpil TJ Družstevník
                                                          v zápase proti ŠK Dolné Srnie
 
 
 
 
                                                   
 

 
 
Výhra, ale so zbytočnými komplikáciami 
 
Zápas sa začal s 30 minutovým meškaním a namiesto delegovaného rozhodcu Hodora, ktorý nepricestoval, pískal Brunovčanom dobre známy Ivan Majerník. 
Už od úvodných minút si naši vypracovali hernú prevahu a nič iné ako výhru si nepripúšťali. Svoje ambície potvrdili už v 6. minúte keď po výbornej prihrávke od Olivera Horečného vstietil pekný gól Damián Zverbík. Gól ešte viac nabudil našich a z množstva šancí treba vyzdvihnúť najmä vydarenú strelu Maroša Kuzmu v 17. minúte, lopta opečiatkovala spojnicu hosťujúceho brankára. V 18. minúte sa skóre menilo v prospech domáceho celku. Damian Zverbík, ktorý odohral mimoriadne vydarený zápas, odcentroval na Richarda Moravanského, ktorý hruďou vsietil svoj 5. gól v tejto sezóne, stal sa tak zatiaľ našim najlepším strelcom. Potom však naši stratili hernú aktivitu a najmä vďaka tomu hostia chytili herný rytmus a istotu v prihrávkach. Brunovčania strácali koncentráciu a hostia z Dolného Srnia trestali gólom v 45. minúte. Polčasové skóre tak skresali na 2:1. Herné trápenie našich využili hostia na vyrovnanie stavu na 2:2 v 60. minúte. Brunovce však doma " nepúšťajú perie " ľahko a zápas chceli jednoznačne dotiahnuť do víťazného konca. V 72. minúte peknou hlavičkou naklonil definitívne misky váh na našu stranu žolík Dušan Patrnčiak, ktorý cez polčas striedal Lukáša Cibulku. Pre Patrnčiaka to bol prvý gól v prebiehajúcej sezóne, blahoželáme! V 79. minúte vbehol do jedenástky Daniel Majerník a po faule ukázal rozhodca na biely bod. Loptu si postavil Denis Pisara a s prehľadom skóroval. 
Denis mal prsty, či skôr nohy, aj v ďaľšom góle. Po jeho vydarenej prihrávke uzavrel skóre minútu pred koncom stretnutia Oliver Horečný. Naši tak aj napriek rozpačitým a neistým fázam v zápase vydreli domáce víťazstvo 5:2. Pozitívom však môžeme označiť fakt, že v zápase sa postupne predstavili štrnásti naši hráči a chýbal iba líder v súťaži o najlepšieho hráča tímu, Marek Slezák.
Naším najbližším súperom budú Horňany, ktoré sa predstavia na domácej pôde, 20.9.2009 o 15:30.
 
 
 5:2                  Rozhodoval: Majerník Ivan
                                                            Strelcovia:   Damian Zverbík
                                                                              Richard Moravanský
                                                                               Dušan Patrnčiak
                                                                               Denis Pisara
                                                                              Oliver Horečný
                                                            Karty: žiadne
                                                            Divákov: 70
 

 
                                                      Nedeľu 13.09.2009 o16:00hod
Sa uskutoční 7.kolo ligy v ktorom TJ Brunovce odohrajú ťažký domáci zápas proti ŠK Dolné Srnie.Prídte aj vy podporiť náš tím a spolu budeme fandiť našim chlapcom v tomto ťažkom kroku ku 3 veľmi dôležitím bodom.
 
 
 
               5:2         7.kolo 13.09.2009 o 16:00        
 

 
   Štatistiky po 6.kole: 
 
Gólové štatistiky
Celkom gólov: 202
Ø gólov na kolo: 34.49
Ø gólov na zápas: 4.93
Gólov domácich 112
Ø domácích gólov na kolo: 19.12
Ø domácich gólov na zápas: 2.73
Gólov hostí 90
Ø gólov hostí na kolo: 15.37
Ø gólov hostí na zápas: 2.2
 
 
 

 
 
                                                            Prvá prehra Družstevníku
Aj napriek tomu, že naši nastupovali do zápasu bez tradičných opôr v zadných radoch, v tíme vládla pohoda.Tréner Kusovský
musel v zostave nahradiť 2 hráčov, pre chorobu absentoval Maroš Kuzma a pre zranenie zo zápasu s Motešicami nenastúpil kapitán Martin Majerník.Zastupujúcim kapitánom sa tak stal Róbert Pisara.Fanúšikov naopak potešil návrat 3 hráčov: vyliečeného Jaroslava Sedláka, Tomáša Mašána a Romana Majerníka.
Domáci hrali hodový zápas a už od prvých minút sa snažili získať hernú prevahu čo sa im aj vďaka početným chybám našich úspšne darilo.Už v 5.minúte zápasu, po odrazených loptách, skončil v sieti nešťastný vlastný gól Mareka Slezáka.Naši boli aj naďalej pod tlakom, čo sa odrážalo na ich hernej aj psychickej nepohode.V 13.minúte zastavil útočnú akciu domácich nedovoleným zákrokom Denis Pisara, začo od rozhodcu Vala uvidel prvú žltú kartu zápasu.V 20.minúte hosťujúcich fanúšikov zamrazilo, keď sa pri obrannom zákroku porúčal na trávnik stopér Marek Slezák, našťastie po ošetrení bol schopný opäť sa zapojiť do hry.Aj vďaka skvelému výkonu nášho brankára Romana Vavra sa polčas skončil "len" 1:0 pre domácich.Cez polčas sa snažil hernú disciplínu i náladu v tíme zdvihnúť tréner Kusovský a zavelil do útoku.Do pola poslal namiesto záložníka Romana Majerníka útočníka Richarda Moravanského.Richard sa mohol trénerovi revanšovať za dôveru už v 6.minúte 2.polčasu.Po krížnej prihrávke od Daniela Majerníka na Lukáša Cibulku sa lopta dostala až k Moravanskému, ten však v 100%-nej šanci prekopol bránu z 2 metrov.Táto šanca našich vzpružila a ich aktívnejšia hra priniesla ovocie.V 60.minúte po šprinte Denisa Pisaru cez pól ihriska obetavo vybojoval loptu aktívne hrajúci Moravanský pre Damiana Zverbíka.Benjamín tímu tak pohodlne vsietil svoj prvý tohtosezónny gól.V 70.minúte prišlo k druhému striedaniu nášho tímu.Na ihrisko prišiel Dušan Patrnčiak namiesto Daniela Majerníka, ktorý bol otrasený po nešetrnom zákroku domáceho hráča.Na kraj obrany sa tak posunul Denis Pisara.Krátko po striedaní však naši prehrávali 1:2 , keď odkopávaná lopta Mareka Slezáka "sadla" presne na hlavu domáceho hráča a ten pohodlne
skóroval.V 79.minúte dostal za zachytenie lopty vo vzduchu žltú kartu aj druhý z bratov Pisarovcov Róbert, už tretiu v prebiehajúcej sezóne!Smolný zápas sa aj napriek snahe chlapcov skončil našou prehrou 1:2.Dúfajme, že chalani si zlepšia reputáciu i náladu už v najbližšom, tentokrát domácom zápase 13.09. o 16:00hod. proti Dolnému Sŕniu.
                                                                                                                                                                     
                          2:1                           Rozhodoval: Valo
 
                                                                                                                                                      Strelcovia:   5.minúta  Marek Slezák(OG)
                                                                                                                                                                            60.minúta  Damian Zverbík
                                                                                                                                                                          70.minúta Dómaci(Omšenie)
 
                                                                                                                                                      Karty: Denis Pisara
                                                                                                                        Róbert Pisara
 
                                                                                                                Divákov: 500
                                 

 
               
                              V 6.kole pocestuje Družstevník do Omšenia
06.09.2009 o 16:00 hod. sa uskutoční 6.kolo ligy v ktorom Žihlavník Omšenie privítajú TJ Družstevník Brunovce.
Bude to veľmi ťažký zápas pre našich chlapcov, ale i napriek tomu veríme že nám to víde a z Omšenia si odnesieme 3.body.
 
                                    2 :1                06.09.2009 o 16:00
                              HOME                           GUEST
       
 
 

 
   Štatistiky po 5.kole:
 
Gólové štatistiky
Celkom gólov: 105
Ø gólov na kolo: 19.13
Ø gólov na zápas: 5.53
Gólov domácich 57
Ø domácích gólov na kolo: 10.38
Ø domácich gólov na zápas: 3
Gólov hostí 48
Ø gólov hostí na kolo: 8.74
Ø gólov hostí na zápas: 2.53
 

 
                                              Remíza, no miestami vojnové pole
TJ Brunovce tentokrát privítali silných súperov z Motešíc.Zápas prebrali najskôr do rúk hostia a niekoľkými strelami ohrozili domácu
bránu. No od 20.minúty hru začali režírovať domáci a to v skvelom a sebaistom tempe. V 23.minúte strieľa Richard Moravanský do
žrde bránky. No i na strane hostí sa vyvinuli nebezpečné kontry a v 26.minúte strieľa hosťujúci hráč s číslom 7 tesne nad. Gól v pr-
vom polčase nepadol, a tak bol výsledok 0:0 .V druhom polčase sa hra pritvrdila a v 58.minúte vidia žltú kartu hostia. Zápas od tej
chvíle priniesol niekoľko ostrých zákrokov a v 62.minúte po kontakte s domácim brankárom a následnej šarvátke vídí žltú kartu
Martin Majerník, ale aj hosťujúci hráč.Hra miestami vyzerala ako na vojnovom poli.V 64.minúte po faule zozadu dostáva žltú kartu aj
Denis Pisara.Potiekla aj krv a to v 68.minúte, keď sa v hlavičkovom súboji nepríjemne zrazili hlavami domáci kapitán Martin Majer-
 ník s hráčom Dynama Motešice.Na rad prišlo striedanie a zraneného domáceho kapitána nahrádza Dušan Patrnčiak.Skóre zápa-
su otvorili hostia a to v 73.minúte.Bolo cítiť pokles sebavedomia a šanca čo i len na jediný bod sa strácala.Ale prišla 78.minúta a
nakopávaný center do vnútra šestnástky, kde sa odvážnou hlavičkou presadil Richard Moravanský, ktorý zostal ležať po škaredo
vyzerajúcom strete s brankárom hostí.No odvážny strelec bol ošetrený a vrátil sa späť do boja o tri body.Šance sa striedali na
oboch stranách a víťazstvo pre TJ Družstevník mohol zabezpečiť Oliver Horečný, no jeho skvelá strela len tesne míňa bránu,a tak
po 90.minútach sa zápas skončil remízou 1:1, s ktorou môžu byť spokojné obe strany.
 

                      1:1                Rozhodoval: Sloboda

 
                                                                                                                                            Strelcovia: 73.minúta (Dynamo Motešice)
                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                78.minúta Richard Moravanský
 
 
                                                                                                                                              Karty:  Dynamo Motešice

                                                                                                                  Martin Majerník

                                                                                                                  Dynamo Motešice
                                                                                                                    Denis Pisara
 
                                                                                                          Divákov: 100
                                                                                   

                            30.08.2009 o 17:00 hod. Udržia si TJ Brunovce
hru bez prehry?  5.kolo ligy nám prinesie jedno z najväčších derby ligy. Zatiaľ druhý tím tabuľky privíta Dynamo Motešice (7.miesto).
Buďme spolu dvanástim hráčom na ihrisku, prídte aj vy podporiť náš tím.
                                                 1:1        
                                                      HOME                                   GUEST
 
 

 
   Štatistiky po 4.kole:
 
Gólové štatistiky
Celkom gólov: 138
Ø gólov na kolo: 34.5
Ø gólov na zápas: 4.93
Gólov domácich 79
Ø domácích gólov na kolo: 19.75
Ø domácich gólov na zápas: 2.82
Gólov hostí 59
Ø gólov hostí na kolo: 14.75
Ø gólov hostí na zápas: 2.11
 
 

 
 
                              Tento krát TJ Brunovce vycestovali...
do Zemianského Podhradia . Zápas bol už od úvodného hvizdu rozhodcu  v réžii hostí. Už v 9.minúte poslal nebezpečný projektil na bránu domácich Daniel Majerník, avšak strela smerovala tesne nad. Výsledok otvoril v 23.minúte Richard Moravanský (0:1) a v 30.minúte mohol zvýšiť na 0:2, ale zabránila tomu žrď bránky domácich. Šancí bolo dosť na oboch stranách, no výsledok sa už v prvom polčase nemenil. Druhá časť zápasu sa začala zhurta a v 49.minúte striela svoj druhý gól Richard Moravanský (0:2).Za dve minúty na to sa ocitol v ďalšej šanci Richard Moravanský, no ponuku na "HAT-TRICK" nepremieňa. Obrana hostí fungovala takmer stopercentne, až na malé zaváhania. No za obranou hostí stál ešte jeden muž a to skvele chytajúci brankár Roman Vavro.V 68.minúte prišlo prvé striedanie na strane hostí a z ihriska odchádza bojovne hrajúci Damian Zverbík, ktorého nahrádza Dušan Patrnčiak. Už to vyzeralo tak, že výsledok zostane 0:2, no v 82.minúte striela svoj "HAT-TRICK"-ový gól Richard Moravanský (0:3).
A v 89.minúte mohol zvýšiť na 0:4 striedajúci hráč Dušan Patrnčiak, ale svoju šancu posiela vysoko nad bránku. Tak po 90.minútach hostia prevalcovali domácich 0:3 a udržali si svoje skvelé druhé miesto v tabuľke!
                       
                     
   0:3                                         Rozhodoval:
 
                                                                                                                                      Strelcovia:  23.minúta    Richard Moravanský 
                                                                                                                  49.minúta    Richard Moravanský
                                                                                                                                                            82.minúta    Richard Moravanský
 
                                                                                                    Karty: žiadne
 
 
                                                                                                    Divákov  100    
 

                                              23.08.2009 o 17:00 hod sa koná...
4.kolo ligy v ktorom TJ Družstevník Brunovce vycestujú do Zemianského Podhradia.Veríme vo víťazstvo a 3body potrebujeme ako
soľ . Prídte aj vy podporiť náš tím! Zraz: o 15:30 na futbalovom ihrisku TJ Brunovce!
 
                                                                                0:3
                                                            HOME                   GUEST
 
 
 
 
 
 

 
   Štatistiky po 3.kole: 
 
Gólové štatistiky
Celkom gólov: 107
Ø gólov na kolo: 35.67
Ø gólov na zápas: 5.1
Gólov domácich 70
Ø domácích gólov na kolo: 23.33
Ø domácich gólov na zápas: 3.33
Gólov hostí 37
Ø gólov hostí na kolo: 12.33
Ø gólov hostí na zápas: 1.76
 
 

 
                                                              Semex dostal "kanára"...
Očakávané susedské derby sa pred zaplnenými tribúnami skončilo zaslúženým víťazstvom domáceho celku.Naši si napriek
rozpačitému úvodu vypracovali streleckú i hernú prevahu.Z množstva šancí sa ako prvá ujala strela Daniela Majerníka a hostí sme zatlačili takmer počas celého zápasu do defenzívy.Do streleckej listiny sa postupne zapísali Martin Majerník, 2 presné zásahy pridal Lukáš Cibulka  a "kanára" zavŕšil dvoma gólmi Oliver Horečný.Domácich môžu mrzieť nepremenené šance Dušana Patrnčiaka, ale aj napriek tomu si potvorice odniesli 6-gólovú "hodovú nádielku".Až na pár výnimiek zápas prebehol korektne a rozhodca Tóth nemusel udeliť ani jednu kartu. Brunovce sa tak vďaka víťazstvu usadili na 2.miesto tabuľky so skvelým skóre 12:3.
 
 
                6:0                              Rozhodoval: Tóth
 
 
 
                                                                     
                      Strelcovia:    Majerník Daniel
                                             Majerník Martin        
                                              Cibulka Lukáš - (2) 
                                             Horečný Oliver - (2)
                               
                                                                 
 
          Polčasové skóre                          Výsledné skóre                                       Karty: žiadne                                        
 
                                                                                                                                        Divákov:   300
 

                          Budeme hodovať a dúfame, že aj BODOVAŤ!
14.,15.,16. -Augusta sa konájú v obci Brunovce dlhoočakávané hody! Nebude to len zábava, ale našich chlapcov čaká mimoriadne zodpovedný boj! 16.08. 2009 o 17:00 sa bude konať 3.kolo ligy. TJ Brunovce privítajú dobre známich susedov Semex Potvorice.
Príďte aj vy povzbudiť náš tím v tomto "hodovom susedskom derby". Chlapci držíme vám palce, 3body musia zostať doma!
 
                                                               
                                                  6:0      
                                                      HOME                                               GUEST
                                       
                                                                            16.08.2009 o 17:00
 
 

                                                                   
     Štatistiky po 2.kole:
 
Gólové štatistiky
Celkom gólov:
75
Ø gólov na kolo:
37.5
Ø gólov na zápas:
5.36
Gólov domácich
44
Ø domácích gólov na kolo:
22
Ø domácich gólov na zápas:
3.14
Gólov hostí
31
Ø gólov hostí na kolo:
15.5
Ø gólov hostí na zápas:
2.21
 
 

 
                                Prvé 3.body, veríme že nie posledné...
Favoritom tohto zápasu boli práve hostia, ktorí svoju úlohu silnejšieho tímu zvládali už od začiatku.Efektivita hry TJ Brunovce priniesla ovocie už v 15.minúte, keď po krásnej akcii prihrával D.Zverbík strelcovi gólu Róbertovi Pisarovi, ktorý strelou od tyče otvoril skóre zápasu.(0:1) V tej chvíli nik netušil, že je to len začiatok gólového šantenia Róberta Pisaru. Už v 21.minúte po inviduálnom prieniku a opäť strelou od tyče zvyšuje výsledok svojim druhým presným zásahom Róbert Pisara.(0:2) Domácim to určite znížilo sebavedomie a v 36.minúte bola udelená prvá karta zápasu a to žltá na strane domácich OŠK Hôrka n./V. .Výsledok sa už v prvom polčase nemenil a tak po 45.minútach vyhrávali hostia 0:2!
Hneď v úvode druhého polčasu prišiel trest aj pre hostí, keď v 51.minúte dostal žltú kartu Róbert Pisara. Na rad prišli striedania na oboch stranách a v 55.minúte odchádza z ihriska skvele hrajúci Roman Majerník a na ihrisko sa dostal Richard Moravanský.V 59.minúte dostali domáci ďalší tvrdý úder v podobe gólu, keď nádhernou strelou zvýšil skóre na 0:3 Pisara, ale tentokrát mladší z bratov Pisarovcov Denis. Hra hostí nemala jedinej chybičky, hru kazil len rozhodujúci aktér stretnutia, ktorý sa vyznamenal rôznymi chybami hlavne na strane hostí. V 62. minúte dostal žltú kartu hráč TJ Brunovce Hranka Michal. Rozhodca kartami nešetril a v 73.minúte dostali žltú kartu aj hostia. Domáci boli za stavu 0:3 stále nervóznejší a v 78.minúte po faule brankára domácich na Richarda Moravanského rozhodca ukázal na pokutový kop. No kto iný mohol ísť kopať, ako už dvojgólový strelec zápasu Róbert Pisara, ktorý svoju úlohu "HAT-TRICKU" zvládol úplne z nadhľadom a premieňa pokutový kop.(0:4) Vyzeralo to, že brankár hostí Roman Vavro si udrží "čistý štít ", lenže to by nemohol rozhodovať zápas rozhodca Hodor, ktorý odpískal v 88.minúte pokutový kop po takzvanom nedovolenom zákroku hostí. Rozhodca Hodor odpískal tento zákrok úplne chybne a tak domáci znižujú na konečný stav zápasu 1:4.
 
                                                                                Rozhodoval:     Hodor
                    1:  4                                                                                                                                                          
                                                                                Strelcovia: 15.minúta    Róbert Pisara (TJ BRUNOVCE)
                                                                                              21.minúta    Róbert Pisara (TJ BRUNOVCE)
                                                                                              59.minúta    Denis Pisara (TJ BRUNOVCE)
                                                                                              78.minúta    Róbert Pisara (PK) (TJ BRUNOVCE)
                                                                                              88.minúta    Domáci (PK)  (OŠK Hôrka)
                                                                                                                                           
                                                                                Karty: Róbert Pisara  
                                                                                        Domáci(Hôrka n./V.) 
                                                                                          Hranka Michal
                                                                                        Domáci(Hôrka n./V.)
 
                                                                                        Divákov:   100
                 
 

  V 2.kole privíta OŠK Hôrka n./V. našich TJ Brunovce
09.08.2009 o 17:00 sa bude konať futbalový zápas medzi OŠK Hôka nad Váhom a TJ Družstevník Brunovce.
V 2.kole pocestujú naši futbalisti do neďalekej Hôrky nad Váhom a dúfame,  že cestujeme po 3body! Prídte aj vy podporiť náš tím!
                             1   :  
                                  HOME                                                 GUEST
                                     
                                                    09.08.2009 o 17:00

                                         
                                        Štatistky po 1.kole:
               

Gólové štatistiky

Celkom gólov:

37

Ø gólov na kolo:

37

Ø gólov na zápas:

5.29

Gólov domácich

29

Ø domácích gólov na kolo:

29

Ø domácich gólov na zápas:

4.14

Gólov hostí

8

Ø gólov hostí na kolo:

8

Ø gólov hostí na zápas:

1.14


 
  Delenie bodov pod "železným mostom"...V prvom kole ligy čakal našich futbalistov tažký krok. Zápas sa začal hneď v rýchlom tempe a po skrumáži v šestnáske domácich hostia otvarajú skóre(0:1)5.min. . Domáci inkasovali opäť v 18.min. po krásnej strele "nachytal na hruškách" domáceho brankára asi zo    
40m hosťujúci Jonis Lukáš(0:2).
Domácim sa podarilo znížiť pokutovým kopom v 43.min., ktorý s prehľadom premenil Roman Majerník(1:2). Už onedlho tribúna jasala znovu keď v 45.min. po faule hostí nádhernou strelou z priameho kopu vyrovnal výsledok Róbert Pisara(2:2). Druhý polčas priniesol veľa gólových šancí na oboch stranách, ale i nervozitu.Zažltalo sa u domácich keď rozhodca Dendis udelil žltú kartu Róbertovi Pisarovi. Rozhodca Dendis pôsobil na ihrisku neistým dojmom a nevedel si spraviť poriadok. Poškodil obom stranám a to vyvrcholilo k výbuchu nervov hostí a v 85.min. dostal červenú kartu hráč Tatranu Bobot s číslom 3  Poláček Peter.Skóre sa  nemenilo a zápas sa skončil zaslúženou remízou oboch tímov.
 
                        2  : 2       Rozhodoval: Dendis
                                                                                                                                    Strelcovia:   5.min.   Džubina Michal(Bobot)
                                                                                                                                                        18.min.    Jonis Lukáš(Bobot)
                                                                                                                                                        43.min.    Roman Majerník-PK (Brunovce)
                                                                                                                                                        45.min.    Róbert Pisara(Brunovce)
                                                                                                                                  Karty: Róbert Pisara(Brunovce)
                                                                                                                Poláček Peter(Bobot) 
 
                                                                                                  Divákov:   80

         
    Už túto Nedeľu začíname...   02.08. 2009 sa začína prvé kolo novej spojenej ligy.    
TJ Družstevník BRUNOVCE privíta hnedˇ  jedného z favoritov na prvé priečky tabuľky. Určite to pre našich zverencov nebudeľahký zápas, ale i napriek tomu veríme vo víťazstvo. Prídte aj vy podporiť náš tím v Nedelu 02.08. 2009 o 17:00 hod !
 
 
                                                    :                
                                        HOME                                                       GUEST
 
 
 
                                    02.08. 2009 o 17:00 hod.

 
27.júla 2009 zranený stredopoliar Brunoviec Jaroslav Sedlák  po prípravnom zápase proti tímu Banka.Zranenie prišlo v prvom polčase a zraneného hráča nahradil Damian Zverbík. Zranenie sa tíka členku, dúfame že nič vážne a prajeme skoré uzdravenie.
 
 

 
                                              TJ Brunovce 0:3 Banka
            26.júla 2009 odohraný prípravný zapas proti tímu Banka dopadol žiaľ neúspešne a domáci hrači Brunoviec prehrali 0:3 . Zápas bol odzačiatku pod kontrolou hráčov Brunoviec, ale žiaľ po chybách inkasovali 3 rýchle a zbytočné góle. Domáci sa ešte snažili urobiť niečo s výsledkom, ale nepadol čestný gól a tak sa zápas skončil prehrou domácich.
 
  Základná zostava v ktorej nastúpil TJ Družstevník BRUNOVCE v prípravnom zápase proti družstvu Banka.
 
 
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""